Sköna nätter›› Sköna Nätter

Sköna Nätter

Välkommen till Sköna Nätter

Vi har sedan starten år 2000 försett många människor med sköna sängar och tillbehör. Som du säkert hört någon gång så sover vi ca 1/3 del av våra liv.
Vi behöver en god sömn för att kroppen ska kunna återhämta sig och fungera normalt.

Mest sömn behöver barn och tonåringar. En vuxens behov av sömn kan variera mellan 6 - 9 timmar per dygn. Minst var tredje vuxen anses ha sömnproblem, kanske till och med varannan enligt vissa studier. Generellt kan man säga att för lite sömn är skadligt men även att sova för länge! Studier har visat att 6,5 - 7, 5 timmars sömn anses vara optimalt för personer med normalsömn om man är över 30 år. Vad vi kan hjälpa till med är att hitta den säng och miljö som krävs för att få en effektiv sömn.

Vi är sedan starten en så kallad Authorised Tempur Stockist.
Detta innebär att vi har ett stort produktutbud och kunnande inom TEMPUR
Det finns väldigt få som sitter inne med gedigen kunskap om TEMPUR och dessa fantastiska tryckavlastande produkter.
Vi vågar påstå att vi tillhör några av dem !!

Hos oss kan du t.ex låna hem en Tempurmadrass efter noga genomgång i vår butik. Vi har 10 utlåningsmadrasser i 3 olika hårdheter/komforter.

Du kanske redan vet vad som passar dig i Tempurs sortiment? Då kan du bekvämt handla i vår webbutik och dessutom få fraktfri leverans inom Sverige

Vi har även handplockat flera olika sängar av resårmodell vilket gör att du alltid kan hitta ett system hos oss som passar dig och din plånbok.

Kanske behöver du bara komplettera din resårmadrass med en ny bäddmadrass då finns det ca 10 olika varianter att välja bland även dessa går efterutprovning att få låna hem för att du skall känna dig trygg i ditt köp.

Välkommen in och prova ut ett sängsystem som du kommer att älska och använda i väldigt många år.